ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.

English Pages

30.04.2020

Fjella, dei står der dei står, dei veit kor dei hører til. (Olav Duun)

12.000 deltakere og mer enn 1000 frivillige hadde for flere måneder siden satt ring rundt datoen - 18. april.

Vi var mange i idrettslaget som kjente på en rastløshet da Skarverennsdagen nærmet seg. Dette var den perfekte vinteren, en slik som postkort lages av. Snødybden på rundt 3 meter, noen steder mer, hadde fått påfyll av nysnø den siste uka inn mot renndagen. Værmeldingen fortalte at de siste dagene med vind ville bli avløst av vindstille, noen små kuldegrader ved start og en hel dag med sol fra den blåeste himmelen.

Vi bestemte oss for å ta turen inn på vidda for å dokumentere akkurat denne dagen, vise alle hvor fint vårens vakreste eventyr kan være under optimale forhold midt i april. Det var det beste vi kunne gjøre siden viruset satte en stopper for alt som er sosialt og gøy dette året.

Denne dagen markerer, for oss i Geilo I.L, også starten på planleggingen av 2021-rennet. For det kommer en tid hvor vi igjen skal samles, nyte turen over fjellet og ta inn den fantastiske utsikten. Vi skal gå i vårt eget tempo, ta pauser underveis og oppleve stemningen og fellesskapet etter målgang på Ustaoset.

Nedtellingen til 17. april 2021 har begynt, og vi gleder oss.

Vi håper at du setter pris på den lille filmen vi har laget til deg. Husk å skru opp lyden når du spiller den av.

Se video

NYHETER

01.02.2021

Å sjekke snødybden er en viktig del av forberedelsene til...

Det enkel er ofte det beste, se hvordan her  

Les mer

23.12.2020

Ny løype – løsningen som gjør Skarverennet mulig!

I samarbeid med lokale aktører og grunneiere – og i tett dialog med lokale myndigheter – har vi laget en ny trasé med puljevis start fra Geilo; slik...

Les mer

24.11.2020

Påmelding konkurranseklassen Skarverennet 2021 er åpent

Vi håper å se deg på startstreken i den 48. utgaven av skirennet med fjellets beste utsikt, gjennom Hallingskarvet nasjonalpark – for å sjekke formen, og for...

Les mer

SKARVERENNET
”Vårens vakreste eventyr”

Vil du bli oppdatert jevnlig om nyheter og informasjon om Skarverennet? Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn under her, og vi vil dele vår informasjon med deg. Du kan når som helst avmelde deg om du ønsker dette.

    GENERALSPONSORER

    HOVEDSPONSORER

    SAMARBEIDSPARTNERE