ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.

English Pages

18.08.2020

Hva skulle vi ellers gjort?

I dag er det nøyaktig 8 måneder til 17. april - Skarverennet 2021. Vi setter alle kluter til og satser på å arrangere det beste rennet noensinne. Vi ser for oss en lang rekke med spreke og glade løpere på vei over fjellet fra Finse til Ustaoset. Naturopplevelsen, mestring og god stemning i en velpreparert løype badet i sol – verdens beste skidag i den vakre nasjonalparken på høyfjellet.

Hva skulle vi ellers gjort?

I dag er det nøyaktig 8 måneder til 17. april - Skarverennet 2021.

Vi setter alle kluter til og satser på å arrangere det beste rennet noensinne. Vi ser for oss en lang rekke med spreke og glade løpere på vei over fjellet fra Finse til Ustaoset. Naturopplevelsen, mestring og god stemning i en velpreparert løype badet i sol – verdens beste skidag i den vakre nasjonalparken på høyfjellet.

Ja, vi er selvsagt klar over at spredningen av covid-19 kan bli en utfordring. Dette gjør at vi må forberede oss på flere scenarier.

Samtidig er det mye som kan - og vil - skje på de 8 månedene som gjenstår til startskuddet går. Smittespredningen kan avta, en vaksine kan bli godkjent/tatt i bruk og vi vil få enklere, mer presise og raskere løsninger for testing. Alt dette gir grunn til fremtidstro og håp.

Det er mye praktisk som må på plass før vi i Geilo IL nok en gang kan arrangere Norges største enkeltrenn. Etter snart 50 år så vet vi at god organisering, kombinert med mange tusen timers frivillig innsats, må til for å ordne alt av avtaler, logistikk og det praktiske rundt. Og at arbeidet begynner nå.

Du må gjerne kalle oss naive som tror på en relativt rask retur til normalen. Alternativt kan du bruke vår entusiasme til inspirasjon. Her oppe på fjellet er vi vant til å fokusere på mulighetene, ikke begrensningene.

Apropos planlegging, vi håper at du sitter klar når vi åpner billettsalget mandag 12. oktober kl. 10.00. I år selger vi billetter/startnumre med 100% penger tilbake garanti i tilfelle avlysning.

Del gjerne denne informasjonen med turglade venner som også lengter til Skarverennet og normale tider. Fremtiden trenger flere som tror på den.

Vi gleder oss!

NYHETER

23.12.2020

Ny løype – løsningen som gjør Skarverennet mulig!

I samarbeid med lokale aktører og grunneiere – og i tett dialog med lokale myndigheter – har vi laget en ny trasé med puljevis start fra Geilo; slik...

Les mer

24.11.2020

Påmelding konkurranseklassen Skarverennet 2021 er åpent

Vi håper å se deg på startstreken i den 48. utgaven av skirennet med fjellets beste utsikt, gjennom Hallingskarvet nasjonalpark – for å sjekke formen, og for...

Les mer

02.10.2020

Vårens vakreste eventyr er tilbake – velkommen til...

Mandag 12. oktober åpner vi for påmelding til 48. utgave av Norges største og flotteste skirenn. Vi forventer spesielt stor pågang i år, og åpner derfor...

Les mer

SKARVERENNET
”Vårens vakreste eventyr”

Vil du bli oppdatert jevnlig om nyheter og informasjon om Skarverennet? Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn under her, og vi vil dele vår informasjon med deg. Du kan når som helst avmelde deg om du ønsker dette.

    GENERALSPONSORER

    HOVEDSPONSORER

    SAMARBEIDSPARTNERE