ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.

English Pages

23.12.2020

Ny løype – løsningen som gjør Skarverennet mulig!

I samarbeid med lokale aktører og grunneiere - og i tett dialog med lokale myndigheter - har vi laget en ny trasé med puljevis start fra Geilo; slik ivaretar vi deltakere og frivilliges sikkerhet samtidig som vi tilbyr en unik naturopplevelse og en flott skitur innover fjellene – vårens vakreste eventyr.


Det er selvsagt pandemi og smittevern som ligger til grunn for denne spesialutgaven av Skarverennet. Med denne løsningen har vi et stort håp om å få til å arrangere, fordi vi unngår utfordringene med felles transport og trengsel i start- og målområdet.


Her er de viktigste endringene:
- Start og mål på Geilo
- 4 ulike startsteder, finn ditt startsted i oversikten under
- Ulike starttidspunkter med grupper/antall deltakere tilpasset de smittevernregler som gjelder på renndatoen 17. april
- Løyper på 37 og 20 km trim
- Konkurranse 37 km
- Flere målområder ved Geilohallen hvor våre frivillige vil sikre at god avstand og øvrige smittevernsregler overholdes ved målgang.
- Vi opprettholder dagsturtog fra Oslo/Bergen. Her er det sitteplass til alle - Vys regler for smittevern og plassbegrensninger gjelder.
- Vi sikrer parkeringskapasitet på Geilo
- Du får informasjon om oppmøtetid og -sted senere
løypekart

De nye startstedene på Geilo


1: Slaattajordet Geilo 37 km
Her starter deltakere som har startnummer med tog fra Geilo, Ustaoset, Haugastøl, Bergen og Oslo.
Det blir øremerket parkering for deltakere som har startnummer med tog fra Ustaoset/Haugastøl på Geilo
(som må sørge for egen transport til p-plass). Deltakere med tog fra Bergen/Oslo reiser t/r Geilo.2: Havsdalen Skisenter 37 km
Her starter deltakere som har startnummer med tog fra Ål og Gol,
samt deltakere som oppholder seg i området. Egen transport til start.3: Smettbak 20 km
Her starter alle som opprinnelig var påmeldt Haugastøl. Vi organiserer trygg og effektiv busstransport fra Geilo til Smettbak.
Avgangsted for busser er de samme som for toget, tidspunkt vil bli mindre justeringer. Fortløpende start. Begrenset antall plasser.4: Konkurranseklasse 37 km – Geilotoppen
Deltakerne tar stolheis til Geilotoppen. Her blir det fellesstart, trolig puljevis, tilpasset eventuelle begrensninger
i deltakerantall som måtte gjelde på renndagen. Deltakere sørger selv for transport til Geilo.Obs! Vi jobber med å oppdatere vår nettside med korrekt informasjon.


ski

Refusjon

Siden start på Finse ikke er mulig i år, vil vi tilbakebetale til alle som har kjøpt transport dit.


Refusjonsløsning:
- Kr 250,- til alle med plass fra Geilo, Ustaoset og Haugastøl
- Kr 350,- til alle med plass fra Ål
- Kr 450,- til alle med plass fra Gol
- Kr 250,- til alle i konkurranseklassen


Spesialutgaven av Skarverennet blir bra!


Løsningen med ulike startsteder, puljevis start og flere målområder betyr at vi har stor tro på at vi i 2021 kan arrangere vårt tradisjonsrike skirenn til glede for våre flere tusen deltakere. Dette har vi planlagt – og får til – sammen med lokale aktører og grunneiere i en situasjon hvor de fleste arrangementer for store menneskemengder har blitt nedskalert til maks 200 eller 50 deltakere.

Med smittespredning under kontroll, og rett før vaksineringen starter, er det grunn til å håpe at vi går mot bedre og lysere tider i månedene frem mot renndagen 17. april. Skulle vi likevel bli tvunget til å avlyse på grunn av Korona, så vil det refunderes 100% av innbetalt beløp. Det gjelder også for bestilt/betalt overnatting på Geilo i helgen 16. - 18. april i forbindelse med rennet, der overnattingsbedriften står for dette.

Vi gleder oss!

NYHETER

01.02.2021

Å sjekke snødybden er en viktig del av forberedelsene til...

Det enkel er ofte det beste, se hvordan her  

Les mer

23.12.2020

Ny løype – løsningen som gjør Skarverennet mulig!

I samarbeid med lokale aktører og grunneiere – og i tett dialog med lokale myndigheter – har vi laget en ny trasé med puljevis start fra Geilo; slik...

Les mer

24.11.2020

Påmelding konkurranseklassen Skarverennet 2021 er åpent

Vi håper å se deg på startstreken i den 48. utgaven av skirennet med fjellets beste utsikt, gjennom Hallingskarvet nasjonalpark – for å sjekke formen, og for...

Les mer

SKARVERENNET
”Vårens vakreste eventyr”

Vil du bli oppdatert jevnlig om nyheter og informasjon om Skarverennet? Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn under her, og vi vil dele vår informasjon med deg. Du kan når som helst avmelde deg om du ønsker dette.

    GENERALSPONSORER

    HOVEDSPONSORER

    SAMARBEIDSPARTNERE