ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.

English Pages

24.11.2020

Påmelding konkurranseklassen Skarverennet 2021 er åpent

Vi håper å se deg på startstreken i den 48. utgaven av skirennet med fjellets beste utsikt, gjennom Hallingskarvet nasjonalpark - for å sjekke formen, og for å gi de andre deltakerne kvalifisert motstand!
Påmeldingen til konkurranseklassen åpner mandag 23. november kl 10.00!
Covid-19.
Arrangørklubben Geilo IL har et tett samarbeid med helsemyndighetene og kommuneoverlegen. Det jobbes intenst med å utarbeide detaljerte planer for å arrangere Skarverennet på en måte som ivaretar løpernes og funksjonærers sikkerhet. Dette inkluderer alternative løypetraseer, startløsninger og tiltak for å begrense transportbehov. I løpet av de månedene som gjenstår så vil smittesituasjon og tiltak/regler endre seg, trolig til det bedre. Detaljert informasjon om hvordan vi arrangerer skirennet vårt vil bli sendt ut/publisert senest 01.03.21.
Her på Geilo er vi optimister med pågangsmot, og vi vil gjøre alt vi kan for at den 48. utgaven av Skarverennet skal bli det aller beste - et prikkfritt arrangement og en flott skiopplevelse.  Velkommen til start.
Vi gleder oss!

NYHETER

23.12.2020

Ny løype – løsningen som gjør Skarverennet mulig!

I samarbeid med lokale aktører og grunneiere – og i tett dialog med lokale myndigheter – har vi laget en ny trasé med puljevis start fra Geilo; slik...

Les mer

24.11.2020

Påmelding konkurranseklassen Skarverennet 2021 er åpent

Vi håper å se deg på startstreken i den 48. utgaven av skirennet med fjellets beste utsikt, gjennom Hallingskarvet nasjonalpark – for å sjekke formen, og for...

Les mer

02.10.2020

Vårens vakreste eventyr er tilbake – velkommen til...

Mandag 12. oktober åpner vi for påmelding til 48. utgave av Norges største og flotteste skirenn. Vi forventer spesielt stor pågang i år, og åpner derfor...

Les mer

SKARVERENNET
”Vårens vakreste eventyr”

Vil du bli oppdatert jevnlig om nyheter og informasjon om Skarverennet? Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn under her, og vi vil dele vår informasjon med deg. Du kan når som helst avmelde deg om du ønsker dette.

    GENERALSPONSORER

    HOVEDSPONSORER

    SAMARBEIDSPARTNERE