ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.

English Pages

30.03.2020

Refusjon Skarverennet 2020 (Refund information)

Takk for alle gode ord! - (English version here)

Vi i Geilo IL/Skarverennet har registrert, og takker for, all sympati og alle oppmuntrende kommentarer vi har fått på mail og i sosiale medier etter avlysningen. At så mange av dere har tatt dere tid til å ønske oss lykke til videre - og be oss om å se fremover mot neste års renn - varmer veldig i denne krevende situasjonen hver enkelt, landet og verden står oppe i. Vi kan love at vi følger oppfordringen; hold av datoen 17. april 2021 til neste års renn!

Praktisk informasjon om refusjonsløsning

Skarverennet er selvsagt den desidert viktigste inntektskilden vi har i Geilo IL, og årets avlysning - som vi stiller oss 100% bak - får selvsagt konsekvenser for vår økonomi og drift. Når det er sagt, så har vi også vært nøysomme og spart opp midler gjennom mange gode år for å takle tøffere tider.

Vi vil veldig gjerne se dere på startstreken igjen på neste års renn, og har derfor bestemt oss for å tilby 70% refusjon på påmeldingsavgiften - noe som er mer enn det som er oppgitt under betingelser på vår nettside.

Samtidig vil vi, om noen dager, gi alle påmeldte deltakere til Skarverennet 2020, førsteretten til å kjøpe billett til Skarverennet 2021. Det innebærer at du snart kan sikre deg plass til neste års renn.

Refusjon - slik gjør vi det:

Vår samarbeidspartner på betalingstjenester, EQ Timing, vil sende en separat mail 30.03 til alle registrerte fakturabetalere (personer som har betalt for en eller flere billetter). Denne mailen vil, på en enkel måte, forklare hva du skal gjøre for å få refundert pengene. Her tilbys du to valgmuligheter:

1) Jeg ønsker ikke refusjon

Vi har fått henvendelser og kommentarer fra flere som ønsker å støtte idrettslaget vårt ved å avstå fra refusjon - det er en stor gest og et kjærkomment bidrag. Samtidig har vi all mulig forståelse for at mange ønsker tilbakebetaling, særlig i lys av den vanskelige og usikre tiden vi alle opplever. Dersom du ønsker å støtte oss med din innbetalte startavgift, så trenger du ikke å foreta deg noe. Tusen takk!

2) Jeg ønsker 70% av påmeldingsavgift tilbakebetalt

Følg instruksjonen i mailen fra EQ Timing (den sendes ut 30.03). Merk at siste frist for å effektuere tilbakebetaling er innen 01.05.2020.

Med vennlig hilsen

Skarverennet

NYHETER

01.02.2021

Å sjekke snødybden er en viktig del av forberedelsene til...

Det enkel er ofte det beste, se hvordan her  

Les mer

23.12.2020

Ny løype – løsningen som gjør Skarverennet mulig!

I samarbeid med lokale aktører og grunneiere – og i tett dialog med lokale myndigheter – har vi laget en ny trasé med puljevis start fra Geilo; slik...

Les mer

24.11.2020

Påmelding konkurranseklassen Skarverennet 2021 er åpent

Vi håper å se deg på startstreken i den 48. utgaven av skirennet med fjellets beste utsikt, gjennom Hallingskarvet nasjonalpark – for å sjekke formen, og for...

Les mer

SKARVERENNET
”Vårens vakreste eventyr”

Vil du bli oppdatert jevnlig om nyheter og informasjon om Skarverennet? Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn under her, og vi vil dele vår informasjon med deg. Du kan når som helst avmelde deg om du ønsker dette.

    GENERALSPONSORER

    HOVEDSPONSORER

    SAMARBEIDSPARTNERE