ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.

Betingelser

Generell informasjon om Skarverennet

Skarverennsløypa fra Finse (konkurranseklasse og trim) til Ustaoset er 37 km og fra Haugastøl (kunn trinklasse) 25 km. det er påbudt å gå med sekk som skal inneholde varmt tøy, mat og drikke. Det er ikke tillatt med hund eller pulk i løypa. Det er ikke bilvei frem til Finse.

ALL påmelding til Skarverennet skal gjøres via vår nettside www.skarverennet.no

Påmeldingen er bindende. Ingen del av påmeldingsavgiften vil bli refundert selv om den påmeldte av ulike årsaker ikke kan delta, f eks sykdom.

Personopplysninger

Ved påmelding til Skarverennet, samtykker du i at ditt navn vil bli offentliggjort i deltager- og resultatlister, som også blir lagt ut på nettet slik at også tidligere års resultater kan gjenfinnes. Disse listene kan også inneholde opplysninger om aldersklasser og klubbmedlemskap. Persondata og resultater vil bli lagret i vår database i samsvar med bestemmelsene i Personopplysningsloven. Påmelding innebærer også samtykke til at eventuelle bilder av deg, som arrangøren har tatt eller som vi får tilsendt fra andre, kan legges ut på våre hjemmesider etter arrangementet. Bildene vil inngå i vårt fotoarkiv og kan bli gjenstand for gjenbruk av lignende art. Bildene vil også kunne benyttes for, og eller videresolgt til, aviser, tidsskrifter og andre tredjeparter for bruk blant annet i plakater, brosjyrer m.m., herunder til reklameformål.

Lisens/forsikring

Alle løpere i trimklassen har i sin startkontingent betalt ei ulykkesforsikring, for uhell under rennet.

Konkurranseløpere som ikke har helårslisens må kjøpe en engangslisens. Prisen på denne kommer i tillegg til påmeldingsavgiften. Dersom du har FIS Code skal denne også registreres. Seeding til rennet settes opp etter FIS liste 8, DI punkter.

Eventuell skade skal meldes på eget skjema til Norges skiforbund, se under OM RENNET.

Forsikring for avbestilling og bortkommet utstyr må den enkelte tegne selv.

KLASSER

Konkurranseklassene, med tidtaking, er for deltakere f.o.m. 15 år. NSFs klasseinndeling. Konkurranseklassene går i fristil. Dersom du er registrert med feil navn eller klasse medfører det automatisk diskvalifikasjon. Det er tog kapasiteten som regulerer antall deltagere i konkurranse klassene. Derfor er det førstemann til mølla prinsippet som gjelder ved påmelding.

I Trimklassen kan du registrere deg og velge inntil 6 plasser på samme tog. Navn skal du registrere mens du fullfører påmeldingen etter å ha fått tildelt plass fra ventelista.

Trimklassen, her er nedre alder 10 år pr 31.12. Dette er foresattes ansvar å følge.

STARTTIDER

Konkurranseklassene:

Ungdom jenter, jr kvinner og senior kvinner kl 12.00.   

Ungdom gutter, jr menn og senior menn ca kl 12.15.

Trimløpere fra Finse (37 km) kan starte fortløpende etter at første tog har annkommet Finse kl 06.45 og frem til kl 12.15. Løpere som starter før kl 06.44 og etter kl 12.15 er ikke å anse som deltakere i rennet.

Trimløpere fra Haugastøl (25 KM) starter fortløpende mellom kl 08.30 og 12.30.  

Trimløpere fra Geilohovda (15 KM) starter fortløpende mellom 09.00 og 11.30.

BETALING

Etter fullført påmelding får du en e-post med faktura/betalingsinformasjon. Fakturaen betales i nettbank innen 5 dager. Husk å oppgi riktig KID nummer ved betaling. Påmeldingen er bindende, og unnlatelse av betaling fritar ikke for dette. Dersom fakturaen ikke betales ved forfall vil du motta påminnelse på SMS og epost. Dersom fakturaen fortsatt ikke betales vil purregebyr og eventuelt inkassoomkostninger påløpe.

PÅMELDING og STARTKORT

Påmeldingen åpner i trimklassen 9. oktober.

Konkurranseklassen åpner 20. november.

Påmeldingen går i to trinn. Først registrerer du epostadresse og antallet plasser du ønsker. Deretter foretas det tildeling av plasser etter førstemann til mølla-prinsippet. Dersom du får tildelt plass vil du motta en bekreftelse med lenke som du bruker for å fullføre påmeldingen. Denne lenken MÅ du ta vare på! Hvis du ikke får tildelt plass i første tildeling vil du motta bekreftelse om at du er plassert på venteliste.

Du må fullføre påmeldingen innen 6 timer. Fullfører du ikke påmeldingen innen fristen utløper vil du miste plassen. Den vil da bli tildelt til deltakere på ventelisten.

Fra 21. oktober kan du gå inn på din side og legge inn navn og øvrig informasjon.

Du får, i mars, en ny e-post med startkort. På startkortet står det hvor du skal hente ditt startnummer evt om du får dette til sendt (gjelder de på dagstur fra Oslo og Bergen). Startkortet kan brukes/skannes kun en gang.

Deltakerlistene på vår webside blir fortløpende oppdatert fra Januar.

ENDRINGER

Du kan selv legge inn eller endre navn og adresse fra 21. oktober og frem til dagen før rennet, men ikke endre klasse og tog.

KJØP/SALG

Skarverennet har bindende påmelding, men du som deltaker kan selge ditt startnummer dersom du ikke skal bruke det. Salg gjør du ved å gå inn på www.eqtiming.me

Logg deg inn med brukernavn og passord til MIN SIDE. Følg så anvisningen på skjermen. Det påløper et overføringsgebyr, kr 120, som kjøper må betale. Han/hun får en faktura på det på sin e-post adresse. Veiledning for kjøp/salg ser du her

BETINGELSER

Ved påmeldingen, aksepterer deltakerne de betingelser og forutsetninger som her er beskrevet.

Har du spørsmål i forbindelse med Skarverennet?

Telefon

32 09 51 50

[email protected]

Avlysning

HER FØLGER NOEN OPPLYSNINGER SOM GJELDER VED EN EVT AVLYSNING

(Dette i ht til NSFs Fellesreglement, vedtatt i Skistyret 19.10.2018)

Hva er startkontingentdelen?

Påmeldingsavgift (se priser på vår web side under Påmelding) minus registreringskostnader, transportutgifter, deltakeravgift og lisens.

I trimklassen er startkontingentdelen kr 700.

I konkurranseklassen er startkontingentdelen kr 800.

Transportutgifter:

Ingen del av dette blir tilbakebetalt ved avlysning.

Ved avlysning på renndagen:

Ved avlysning i løpet av renndagen, (forståes også med kvelden og natta før), på grunn av plutselig oppståtte vær-/eller klimatiske forhold eller annen “force majeure”, beholder arrangøren hele påmeldingsavgiften.

Ved avlysning før renndagen:

Ved avlysning før renndagen tilbakebetales:

I trimklassen 50 % av startkontingentdelen + deltakeravgift kr 25 og lisens kr 60.

I konkurranseklassene 50 % av startkontingentdelen + deltakeravgift kr 35 og evt engangslisens.

Transport/parkering

Det er satt av parkeringsplasser til deltakerne i og ved Geilo. Parkeringsplass vil bli anvist.

Parkering

Parkering på og ved Geilo kun på anviste plasser da feilparkering vil medføre borttauing på eiers regning.

PÅMELDING

Dagstur (tur/retur samme dag) fra

BERGEN ELLER OSLO

Åpner i oktober

Skal du gå

37 KM TRIM

Åpner i oktober

Skal du gå

25 ELLER 15 KM TRIM

Åpner i oktober

Konkurranseklasse

37 KM

Åpner i november

SKARVERENNET
- ”Vårens vakreste eventyr”

Vil du bli oppdatert jevnlig om nyheter og informasjon om Skarverennet? Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn under her, og vi vil dele vår informasjon med deg. Du kan når som helst avmelde deg om du ønsker dette.

    GENERALSPONSORER

    HOVEDSPONSORER

    SAMARBEIDSPARTNERE

    setTimeout(function(){ document.getElementById("mcjs").innerHTML=!function(c,h,i,m,p){m=c.createElement(h),p=c.getElementsByTagName(h)[0],m.async=1,m.src=i,p.parentNode.insertBefore(m,p)}(document,"script","https://chimpstatic.com/mcjs-connected/js/users/6e6f81ba279e03b75c7750d71/598963b21c330be93cb577093.js"); }, 15000);