ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.
23.04.2024

En glad og ydmyk 50-åring

Takk for at du var med under Skarverennets jubileumsdag! I sterk vind og dårlig sikt fylte Skarverennet 50 år. Sammen med 10.000 entusiastiske deltakere fikk jubilanten en dag full av minner. Skarverennsminner som blir med den skiglade 50-åringen videre.

Været i fjellet er uforutsigbart

Å avbryte – det eneste forsvarlige

Skarverennet 2024 måtte dessverre avbrytes. Med de forholdene det ble utover formiddagen, så vi ingen annen mulighet enn å avbryte rennet og gjennomføre en styrt avvikling.
Værmelding for lørdagen viste at det ville bli en vindfull dag, men at vinden skulle avta utover dagen. Vinden tok seg istedet voldsomt opp, og i tillegg ble det lavt skydekke med nedbør. På tidspunktet for avbryting var det 8.800 deltaker ute i løypa. Omkring 6.500 deltaker kom seg til mål på Ustaoset, mens ca.1.700 ble ledet tilbake til Finse. Mange deltaker valgte å bryte løpet, og fikk transport ut av fjellet.
Det var tre tog som ble stoppet på vei til Finse, og deltakerne ombord fikk dermed ikke mulighet til å starte i rennet. (Dette var siste tog med dagsturdeltaker fra Bergen, dagsturtoget fra Oslo og konkurransetoget).
Skarverennet erfarte mye denne dagen, og historiene er mange, fra både deltakere og funksjonærer. Alt tar vi med oss i videre evaluering og gjennomføring av fremtidige renn, slik at sikkerheten blir enda bedre.

 

Stolt dugnadstradisjon uten økonomisk vinning

Skarverennet er basert på en enorm dugnadsinnsats som vi er veldig stolte av. Administrasjonen i Geilo IL består kun av en Skarverennekoordinator, daglig leder i GIL, og en økonomiansvarlig. Et eventuelt overskudd fra Skarverennet går ene og alene tilbake til lokalidretten, barn og unge, og til det å utvikle Skarverennet til å fortsatt være «vårenes vakreste eventyr».

I tillegg går det en betydelig sum, avlysning eller ikke, til NSF og Buskerud skikrets som en avgift for å kunne arrangere turrenn.

 

Rabatt på neste års Skarverenn
Reglene angående avlysning/avbryting er satt i NSFs fellesreglement av 19.10.18. Dette ligger under betingelser ved påmelding, og sier at Skarverennet i denne situasjonen ikke er pliktige til å refundere startkontingent. For detaljer les betingelser her: http://www.skarverennet.no/sider/betingelser

 

Uansett om Skarverennet etter NSFs fellesreglement ikke er pålagt å innvilge tilbakebetaling, så ønsker vi å gi årets påmeldte deltakere følgende:

1. Alle som var påmeldt Skarverennet 2024, og hadde sin mailadresse registret i påmeldingssystemet, gis rabatt på neste års påmelding med 400,- ved forhåndspåmelding.
2. De som ønsker forhåndspåmelding uten rabatt (donasjon), får mulighet til dette.

Sikre deg plass i 2025

Fram til 5. mai kan du forhåndsbooke plass i neste års gjeveste skieventyr – kanskje sammen med venner, kolleger eller familie? (maks 6 per påmelding).

 

Den ordinære påmeldingen åpner i oktober 2024, da kan det være lurt å allerede være påmeldt, for det blir rift om plassene. Årets renn var fullbooket, så ikke nøl – meld på nå!

 

Skarverennet ønsker hjertelig velkommen tilbake til nytt skieventyr i 2025. Vi gleder oss allerede og håper vi sees!

Mail er utsende den 23 april og påmelding lenker er i denne mailen

NYHETER

26.04.2024

Er nå trukket- 1 premie til over kr 100 000,-

Som en hyggelig overraskelse i anledning 50års jubileet, ble det lansert en stor trekkepremie i samarbeid med våre samarbeidspartner. Premien skulle trekkes lørdag 20...

Les mer

23.04.2024

En glad og ydmyk 50-åring

Takk for at du var med under Skarverennets jubileumsdag! I sterk vind og dårlig sikt fylte Skarverennet 50 år. Sammen med 10.000 entusiastiske deltakere fikk...

Les mer

23.04.2024

The weather in the mountains is unpredictable

Cancellation – the only reasonable option Unfortunately, the Skarverennet 2024 had to be canceled. Given the conditions that arose during the morning, we saw no...

Les mer

SKARVERENNET
”Vårens vakreste eventyr”

Vil du bli oppdatert jevnlig om nyheter og informasjon om Skarverennet? Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn under her, og vi vil dele vår informasjon med deg. Du kan når som helst avmelde deg om du ønsker dette.

    GENERALSPONSORER

    HOVEDSPONSORER

    SAMARBEIDSPARTNERE

    setTimeout(function(){ document.getElementById("mcjs").innerHTML=!function(c,h,i,m,p){m=c.createElement(h),p=c.getElementsByTagName(h)[0],m.async=1,m.src=i,p.parentNode.insertBefore(m,p)}(document,"script","https://chimpstatic.com/mcjs-connected/js/users/6e6f81ba279e03b75c7750d71/598963b21c330be93cb577093.js"); }, 15000);