ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.

English Pages

02.12.2021

Geilo IL og Ustekveikja Energi fornyer hovedsamarbeidsavtalen

Geilo IL og Ustekveikja Energi har signert  en ny hovedsamarbeidsavtale. Partene har samarbeidet i 16 år og forlenger nå med ytterligere 3 år.

«Geilo Idrettslag er veldig glade for å ha med Ustekveikja videre. Ustekveikja er en betydelig lokal samarbeidspartner. «Med denne signeringen så anerkjenner de den store dugnadsinnsatsen og det frivillige arbeide som er i Geilo IL» sier daglig leder i Geilo IL, Jarle Opsahl Gjertsen.

«Ustekveikja Energi har en sterk lokal forankring og profil. Med den nye samarbeidsavtalen styrker vi vårt engasjement inn mot Geilo IL ytterligere. For Ustekveikja er samfunnsansvar viktig og vi vet at Geilo IL har stor betydning for oppvekstmiljøet og at de bidrar til god folkehelse. Som lokal aktør ønsker vi å bygge sterkere relasjoner til idrettslaget, og vi håper selvsagt at det også bidrar til lokal kundevekst forteller markedsansvarlig i Ustekveikja Energi Siv Nesfossen.

Geilo IL bidrar med betydelig verdiskapning gjennom blant annet Skarverennet. Vi i Ustekveikja håper på stor oppslutning og topp aktivitet på alle Geilo IL sine arrangement og arenaer, og at vårt engasjement skal være godt synlig, fortsetter Siv Nesfossen.»

«Så håper vi at deltakerne i Skarverennet vil sette pris på Ustekveikjas bidrag ved 3 drikkestasjon, som nå heter «Energistoppen Ustekveikja». avslutter koordinator for Skarverennet, Håvard Veslehaug.

NYHETER

30.03.2023

Nå er det vanlige folks skitur

Som skiløper er Sven Nordin som folk flest, han koser seg på tur en gang i blant uten å ofre skiteknikk en tanke. Å bevege seg litt mer energieffektivt – å...

Les mer

15.03.2023

Sven Nordins valg av stilart og ski til Skarverennet

Selv om mange velger skøyting, så har Sven Nordin landet på det tryggeste for en “folkelig skiløper” er å gå Skarverennet i klassisk stil. Neste punkt blir da...

Les mer

13.02.2023

Sven Nordin har fått på seg “utstyret” for Skarverennet...

Riktig utstyr og gode forberedelser gjør turen enda enklere. Bli med Sven å få tips og triks til å bli mest mulig rustet til vårens vakreste eventyr. Takk til Swix,...

Les mer

SKARVERENNET
”Vårens vakreste eventyr”

Vil du bli oppdatert jevnlig om nyheter og informasjon om Skarverennet? Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn under her, og vi vil dele vår informasjon med deg. Du kan når som helst avmelde deg om du ønsker dette.

    GENERALSPONSORER

    HOVEDSPONSORER

    SAMARBEIDSPARTNERE