ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.

English Pages

02.12.2021

Geilo IL og Ustekveikja Energi fornyer hovedsamarbeidsavtalen

Geilo IL og Ustekveikja Energi har signert  en ny hovedsamarbeidsavtale. Partene har samarbeidet i 16 år og forlenger nå med ytterligere 3 år.

«Geilo Idrettslag er veldig glade for å ha med Ustekveikja videre. Ustekveikja er en betydelig lokal samarbeidspartner. «Med denne signeringen så anerkjenner de den store dugnadsinnsatsen og det frivillige arbeide som er i Geilo IL» sier daglig leder i Geilo IL, Jarle Opsahl Gjertsen.

«Ustekveikja Energi har en sterk lokal forankring og profil. Med den nye samarbeidsavtalen styrker vi vårt engasjement inn mot Geilo IL ytterligere. For Ustekveikja er samfunnsansvar viktig og vi vet at Geilo IL har stor betydning for oppvekstmiljøet og at de bidrar til god folkehelse. Som lokal aktør ønsker vi å bygge sterkere relasjoner til idrettslaget, og vi håper selvsagt at det også bidrar til lokal kundevekst forteller markedsansvarlig i Ustekveikja Energi Siv Nesfossen.

Geilo IL bidrar med betydelig verdiskapning gjennom blant annet Skarverennet. Vi i Ustekveikja håper på stor oppslutning og topp aktivitet på alle Geilo IL sine arrangement og arenaer, og at vårt engasjement skal være godt synlig, fortsetter Siv Nesfossen.»

«Så håper vi at deltakerne i Skarverennet vil sette pris på Ustekveikjas bidrag ved 3 drikkestasjon, som nå heter «Energistoppen Ustekveikja». avslutter koordinator for Skarverennet, Håvard Veslehaug.

NYHETER

02.12.2021

Geilo IL og Ustekveikja Energi fornyer hovedsamarbeidsavtalen

Geilo IL og Ustekveikja Energi har signert  en ny hovedsamarbeidsavtale. Partene har samarbeidet i 16 år og forlenger nå med ytterligere 3 år. «Geilo Idrettslag er...

Les mer

24.11.2021

Konkurransepåmeldingen åpent.

Mandag 22.11 åpnet påmeldingen for konkurranseklassene til Skarverenent 2022. Vi ønsker velkommen til sesongens siste sjanse til å ta ut potensialet ditt og sjekke...

Les mer

25.10.2021

Godt over 5000 påmeldte, 6 måneder før Skarverennet 2022!

Det har passert godt over 5000 påmeldte deltaker til Skarverennet 2022 og det tikker jevnt inn med nye påmeldinger hver dag. Det viser seg at mange vil sikre seg...

Les mer

SKARVERENNET
”Vårens vakreste eventyr”

Vil du bli oppdatert jevnlig om nyheter og informasjon om Skarverennet? Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn under her, og vi vil dele vår informasjon med deg. Du kan når som helst avmelde deg om du ønsker dette.

    GENERALSPONSORER

    HOVEDSPONSORER

    SAMARBEIDSPARTNERE