ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.

English Pages

MELD DEG PÅ SKARVERENNET – 25 KM

Skarverennet trimklasse fra Haugastøl – 25 km

Vårens Vakreste Eventyr nærmer seg, og vi gleder oss til synet av mer enn 12.000 blide fjes som koser seg på ski over fjellet i vårsola. Størsteparten av deltakerne bruker dagen godt, tar pauser underveis og er fremme på Ustaoset pluss/minus 3 timer etter at de starter. De fleste som går Skarverennet mener at selve turen er mye viktigere enn klokka, og du trenger ikke å være i spesielt god form for å delta. Hvis du ønsker en litt lengre tur som starter med 4 km bratt stigning, så kan du vurdere å gå fra 37 km løype fra Finse.

Meld deg på mens det ennå er plass.
Ting kan tyde på at Skarverennet holder stand som Norges mest populære turrenn, 45 år etter starten i 1974; 8000 av i alt 12220 plasser var solgt to uker etter at vi åpnet for påmelding i oktober 2019. Det kommer påmeldinger hver dag, så det lønner seg å være på hugget hvis du vil sikre deg ett av startnumrene.

Påmelding dagstur, inkluderer tog t/r fra øst
Kryss av for avreisested, prisen inkluderer tog til/fra Haugastøl, deltageravgift og returtransport fra Ustaoset til togstasjonen etter målgang.

Pakke med tog eller buss fra Ustaoset, Geilo eller Ål
Denne pakken passer godt for deg som har valgt å bo på hotell i en av våre vakre fjellbygder i forbindelse med Skarverennet. Hvis du er på dagstur med egen bil, så er det flere steder du kan parkere for så å ta buss eller tog videre til start. Inkluderer tog fra Geilo og Ustaoset eller buss fra Ål til startområdet på Haugastøl. Du ordner med transport til/fra Oslo og Bergen på egenhånd.

Påmelding:

Påmeldingen skjer i to trinn. Etter at du har krysset av/fylt ut skjemaet på denne siden, vil du motta en bekreftelse som forteller at påmeldingen er registrert og at du står i kø. I det siste trinnet, når du blir tildelt plass, vil du bli bedt om å velge togavgang og stasjon. Etter at du har valgt, og betalt Dagsturpakke senest innen 3 dager, er du klar for vårens vakreste eventyr!

Deltageravgift uten behov for transport kr 1250,-

VÆRMELDING

Posisjon: Finse

« Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK »

les mer

VÆRMELDING

Glidere

F4 Universal Glide Wax, 100ml

Red Glide Liquid, 80ml

Feste

Kombinasjon

Universal Quick Klister, 150ml

Red Quick Klister, 150ml

Anbefalt av

flere tips

SKARVERENNSBUTIKKEN GEILOHALLEN

30-80%

Åpningstider "Skarverennsuka":

Torsdag 15 - 22

Fredag 10 - 23

Lørdag 10 - 17

Søndag 10 - 15

se tilbud

SKARVERENNS- PRODUKTER

Vi tilbyr flotte kvalitetsprodukter med Skarverennets egen logo og løypeprofil i designet, slik at du kan få deg et flott produkt og et minne fra vårens vakreste eventyr.

til nettbutikk

SKARVERENNET
”Vårens vakreste eventyr”

Vil du bli oppdatert jevnlig om nyheter og informasjon om Skarverennet? Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn under her, og vi vil dele vår informasjon med deg. Du kan når som helst avmelde deg om du ønsker dette.

    GENERALSPONSORER

    HOVEDSPONSORER

    SAMARBEIDSPARTNERE