ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.

English Pages

MELD DEG PÅ SKARVERENNET – FINSE 37 KM

Skarverennet trimklasse fra Finse – 37 km

18. april 2020

Vårens Vakreste Eventyr nærmer seg, og vi gleder oss til synet av mer enn 12.000 blide fjes som koser seg på ski over fjellet i vårsola. Skarverennet er kjent for herlige løyper, god stemning og fantastisk utsikt. Størsteparten av deltakerne bruker dagen godt, tar pauser underveis og er fremme på Ustaoset pluss/minus 5 timer etter at de starter. Mange mener at selve turen er mye viktigere enn klokka, og du trenger slett ikke å være topptrent for å delta. 

Meld deg på mens det ennå er plass.

Ting kan tyde på at Skarverennet holder stand som Norges mest populære turrenn, 45 år etter starten i 1974; 8000 av i alt 12220 plasser var solgt to uker etter at vi åpnet for påmelding i oktober 2019. Det strømmer inn med påmeldinger hver dag, så det lønner seg å være på hugget hvis du vil sikre deg ett av startnumrene.

Meld deg på her!

Påmeldingen foregår i fire trinn:

1: Velg en av de tre knappene nedenfor, avhengig av hvor du reiser fra.

2: Registrer din påmelding. Etter dette vil du motta en mail som bekrefter at du er registrert og har fått plass i kø.

3: I trinn to, når registreringen er din er behandlet, får du en ny mail. Her må du velge avreisestasjon og togavgang, inkludert retur. 

4: Du mottar en bekreftelse m/faktura for deltakeravgift (betalingsfrist 3 dager). Merk at transport til og fra er inkludert i fakturabeløpet.


Skarverennet 37 km med t/r togtransport 

For deg som reiser med tog fra Gol, Ål, Geilo, Ustaoset og Haugastøl til Finse. Fra kr 1250,- inkl togreise.

Skarverennet 37 km, uten togreise

For deg som har overnatting i hytte eller hotell på Finse, og som ikke trenger tog. Retur til Finse etter målgang er inkludert i deltakeravgiften på kr 1250,-.

Skarverennet 37 km dagstur, med t/r tog Bergen eller Oslo

Bruk denne påmeldingsknappen når du tar morgentog fra Bergen eller Oslo. Du blir bedt om å velge avreisestasjon, togavgang og returtidpunkt i påmeldingstrinn 2. Fra kr 1450,-  inkluderer tog til Finse og retur tog tilbake (Oslo/Bergen). Du kan melde på inntil 6 deltakere.

Etter at du har gjort ditt valg, og betalt fakturaen senest innen 3 dager, er du klar for start i vårens vakreste eventyr – velkommen!