ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.

English Pages

MELD DEG PÅ SKARVERENNET – HAUGASTØL

Skarverennet trimklasse fra Haugastøl – 25 km

18. april 2020
Vårens Vakreste Eventyr nærmer seg, og vi gleder oss til synet av mer enn 12.000 blide fjes som koser seg på ski over fjellet i vårsola. Løypa på 25 km fra Haugastøl er selvsagt kortere, men følger likevel den originale Skarverennstraséen fra andre drikkestasjon og inn til målgang på Ustaoset. Nyt turen og den fantastiske utsikten mot Skarven! Du bruker +/- 3 timer på turen. 

Merk: Dersom du kommer med tog fra Bergen/Vestlandet (dagstur), gå hit for påmelding


Meld deg på mens det ennå er plass.

Ting kan tyde på at Skarverennet holder stand som Norges mest populære turrenn, 45 år etter starten i 1974; 8000 av i alt 12220 plasser var solgt to uker etter at vi åpnet for påmelding i oktober 2019. Det kommer påmeldinger hver dag, så det lønner seg å være på hugget hvis du vil sikre deg ett av startnumrene.


Påmelding 
Klikk her for påmelding til Skarverennet 25 km fra Haugastøl til Ustaoset

Påmeldingen skjer i to trinn. Etter at du har krysset av/fylt ut skjemaet på denne siden, vil du motta en bekreftelse som forteller at påmeldingen er registrert og at du står i kø. I det siste trinnet, når du blir tildelt plass, vil du bli bedt om å velge togavgang og stasjon. Etter at du har valgt, og betalt senest innen 3 dager, er du klar for start vårens vakreste eventyr!

PÅMELDING

Vil du ha dagstur fra

BERGEN ELLER OSLO

Skal du gå

37 KM TRIM

Skal du gå

20 KM TRIM

Konkurranseklasse

37 KM