ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.

English Pages

MELD DEG PÅ SKARVERENNET – KONKURRANSE

Skarverennet konkurranseklasse fra Finse – 37 km

18. april 2020

Nå kan du stille til start side om side med Johaug, Johnsrud Sundby og andre løpere fra den absolutte verdenseliten. Skarverennet er vårens vakreste eventyr, en stor folkefest som også er et offisielt konkurranserenn i FIS-kalenderen.

Meld deg på mens det ennå er plass.

Ting kan tyde på at Skarverennet holder stand som Norges mest populære turrenn, 45 år etter starten i 1974; 8000 av i alt 12220 plasser var solgt to uker etter at vi åpnet for påmelding i oktober 2019. Det strømmer inn med påmeldinger hver dag, så det lønner seg å være på hugget hvis du vil sikre deg ett av startnumrene.

Påmelding konkurranseklassen:

Påmeldingen skjer i to trinn. Etter at du har krysset av/fylt ut skjemaet på denne siden, vil du motta en bekreftelse som forteller at påmeldingen er registrert og at du står i kø. I det siste trinnet, når du blir tildelt plass, vil du bli bedt om å velge togavgang og stasjon – for eksempel Geilotoget med avgang kl 09.51. 

PÅMELDING

Vil du ha dagstur fra

BERGEN ELLER OSLO

Skal du gå

37 KM TRIM

Skal du gå

20 KM TRIM

Konkurranseklasse

37 KM