ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.

English Pages

26.06.2016

Nå er Skarverenns-appen her!

Dette er appen du må ha hvis du har gått, skal gå, eller drømmer om Skarverennet! Få informasjon om løpet, overnatting, togtider, smøretips, værmelding og mye mer! Last den ned nå i App Store eller Google Play.

Skarverennnet er stadig i utvikling og nytt for i år er at vi har utvilkliet vår egen Skarverenns-app. Denne finner du i App Store eller Google Play.

Vi åpner påmeldingen til Skarverennet 2017 den 10 oktober. Men allerede nå kan du starte oppvarmingen i appen!

NYHETER

17.03.2021

Skarverennet 2021 avlyst

Vi må dessverre informere om at årets utgave av Skarverennet er avlyst. Det er selvsagt en skuffelse, men neppe noen overraskelse...

Les mer

01.02.2021

Å sjekke snødybden er en viktig del av forberedelsene til...

Det enkel er ofte det beste, se hvordan her  

Les mer

10.03.2020

Påmelding stengt inntil videre

Påmelding stengt inntil videre. I tråd med anbefalinger helsemyndigheter om smitteforebyggende tiltak, så har vi fra tirsdag 10.3 stengt muligheten for påmelding til...

Les mer

SKARVERENNET
”Vårens vakreste eventyr”

Vil du bli oppdatert jevnlig om nyheter og informasjon om Skarverennet? Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn under her, og vi vil dele vår informasjon med deg. Du kan når som helst avmelde deg om du ønsker dette.

    GENERALSPONSORER

    HOVEDSPONSORER

    SAMARBEIDSPARTNERE