ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.

English Pages

22.04.2023

Pressemelding Skarverennet 2023

Vinnere av årets Skarverenn er Ingvild Flugstad Østberg og Pål Golberg

 

Det var et drømmeføre for Skarverennet 2023.

 

Ingvild Flugstad Østberg tok en overlegen seier, mens Pål Golberg vant en spennende spurt!

 

Øvrige pallplasseringer gikk til Astrid Øyre Slind på andreplass i kvinneklassen og Simen Hegstad Krüger på andreplass i herreklassen. Emilie Fleten fikk årets tredjeplass i kvinneklassen og Mattis Stenshagen fikk tredjeplass i herreklassen.

 

Det 50. Skarverennet gikk av stabelen med knall sol og supert føre for de ca. 9200 deltakerne. Eliteklassen for kvinner startet kl. 12. Herrenes eliteklasse startet 15 minutter senere. På samme tid var det sprudlende stemning i målområdet med fornøyde trimdeltakere som meldte om god kok blant deltagerne i den sydenstemte løypen.

 

Skarverennet med sin 37 km lange løype går langs foten av Hallingskarvet fra Finse til Ustaoset og arrangeres av Geilo IL. Årets renn er det 50. i rekken. Rennet representerer hvert år et verdig punktum for skisesongen både for eliteløpere og trimløpere. Takket være våre 1100 frivillige gir det grunnlaget for en fantastisk totalopplevelse.

For fullstendig resultatliste og spurtprisvinnere;

 

For ytterligere kommentar og info:

 

Ola Uthus, pressesjef Skarverennet Mob 99417485

Jarle Uthus, leder organisasjonskomiteen Mob 95947626

Håvard Veslehaug, Skarverennskoordinator Geilo IL Mob. 92290394

NYHETER

26.04.2023

Skarverennet 2023 ble akkurat det vakre eventyret vi ønsket oss

Kjære deltakere, samarbeidspartnere og funksjonærer. Skarverennet 2023 ble akkurat det vakre eventyret vi ønsket oss – full klaff på alle vis og en dag vi kan...

Les mer

22.04.2023

Pressemelding Skarverennet 2023

Vinnere av årets Skarverenn er Ingvild Flugstad Østberg og Pål Golberg   Det var et drømmeføre for Skarverennet 2023.   Ingvild Flugstad Østberg tok en...

Les mer

22.04.2023

Skarverennsløypa, merking blir fjernet på lørdag

Vanligvis blir løypestikk til Skarverennsløypa, stående til søndag. På grunn av morgendagens værmelding, blir løypestikk plukket ned etter endt løp i dag,...

Les mer

SKARVERENNET
”Vårens vakreste eventyr”

Vil du bli oppdatert jevnlig om nyheter og informasjon om Skarverennet? Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn under her, og vi vil dele vår informasjon med deg. Du kan når som helst avmelde deg om du ønsker dette.

    GENERALSPONSORER

    HOVEDSPONSORER

    SAMARBEIDSPARTNERE