ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.

English Pages

26.04.2023

Skarverennet 2023 ble akkurat det vakre eventyret vi ønsket oss

Kjære deltakere, samarbeidspartnere og funksjonærer.
Skarverennet 2023 ble akkurat det vakre eventyret vi ønsket oss – full klaff på alle vis og en dag vi kan varme oss på lenge….
Takk til deltakere og heiagjenger for skigleden, entusiasmen og stemningen. Stor takk til alle funksjonærer for den unike dugnadsinnsatsen. Takk til våre flotte samarbeidspartnere for bidragene vi ikke kunne vært foruten. Takk til værgudene for strålende sol, varme og vindstille. Og, takk til alle som følger, deler og sprer gode vibber om Skarverennet.
Nå går vi inn i jubileumsåret da Skarverennet skal feire 50 år i 2024. Vi gleder oss allerede. Håper dere også gjør det samme og stiller til start på Finse eller Haugastøl 20 april 2024.
Da ønsker vi alle hjertelig velkommen tilbake til Skarverennet 2024.

NYHETER

26.04.2023

Skarverennet 2023 ble akkurat det vakre eventyret vi ønsket oss

Kjære deltakere, samarbeidspartnere og funksjonærer. Skarverennet 2023 ble akkurat det vakre eventyret vi ønsket oss – full klaff på alle vis og en dag vi kan...

Les mer

22.04.2023

Pressemelding Skarverennet 2023

Vinnere av årets Skarverenn er Ingvild Flugstad Østberg og Pål Golberg   Det var et drømmeføre for Skarverennet 2023.   Ingvild Flugstad Østberg tok en...

Les mer

22.04.2023

Skarverennsløypa, merking blir fjernet på lørdag

Vanligvis blir løypestikk til Skarverennsløypa, stående til søndag. På grunn av morgendagens værmelding, blir løypestikk plukket ned etter endt løp i dag,...

Les mer

SKARVERENNET
”Vårens vakreste eventyr”

Vil du bli oppdatert jevnlig om nyheter og informasjon om Skarverennet? Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn under her, og vi vil dele vår informasjon med deg. Du kan når som helst avmelde deg om du ønsker dette.

    GENERALSPONSORER

    HOVEDSPONSORER

    SAMARBEIDSPARTNERE