ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.

English Pages

MELD DEG PÅ SKARVERENNET – BERGEN 37 KM

Dagstur fra Bergen (vest) – 37 km

Vårens Vakreste Eventyr nærmer seg, og vi gleder oss til synet av mer enn 12.000 blide fjes som koser seg på ski over fjellet fra Finse i vårsola. Størsteparten av deltakerne bruker dagen godt, tar pauser underveis og er fremme på Ustaoset pluss/minus 5 timer etter at de starter. De fleste som går Skarverennet mener at selve turen er mye viktigere enn klokka, og du trenger ikke å være i spesielt god form for å delta.

Meld deg på mens det ennå er plass.
Ting kan tyde på at Skarverennet holder stand som Norges mest populære turrenn, 45 år etter starten i 1974; 8000 av i alt 12220 plasser var solgt to uker etter at vi åpnet for påmelding i oktober 2019. Det renner inn nye påmeldinger hver dag, så det lønner seg å være rask hvis du vil sikre deg ett av startnumrene.

Påmelding dagstur, inkluderer tog t/r Bergen/vest
Kryss av for avreisestasjon, prisen inkluderer tog til/fra Finse, deltakeravgift og returtransport fra Ustaoset etter målgang. Du kan melde på inntil 6 deltakere.

Påmelding:

Påmeldingen skjer i to trinn. Etter at du har krysset av/fylt ut skjemaet på denne siden, vil du motta en bekreftelse som forteller at påmeldingen er registrert og at du står i kø. I det siste trinnet, når du blir tildelt plass, vil du bli bedt om å velge togavgang og stasjon. Etter at du har valgt, og betalt Dagsturpakke senest innen 3 dager, er du klar for vårens vakreste eventyr!

VÆRMELDING

Posisjon: Finse

« Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK »

les mer

VÆRMELDING

Glidere

F4 Universal Glide Wax, 100ml

Red Glide Liquid, 80ml

Feste

Kombinasjon

Universal Quick Klister, 150ml

Red Quick Klister, 150ml

Anbefalt av

flere tips

SKARVERENNSBUTIKKEN GEILOHALLEN

30-80%

Åpningstider "Skarverennsuka":

Torsdag 15 - 22

Fredag 10 - 23

Lørdag 10 - 17

Søndag 10 - 15

se tilbud

SKARVERENNS- PRODUKTER

Vi tilbyr flotte kvalitetsprodukter med Skarverennets egen logo og løypeprofil i designet, slik at du kan få deg et flott produkt og et minne fra vårens vakreste eventyr.

til nettbutikk

SKARVERENNET - ”Vårens vakreste eventyr”

Vil du bli oppdatert jevnlig om nyheter og informasjon om Skarverennet? Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn under her, og vi vil dele vår informasjon med deg. Du kan når som helst avmelde deg om du ønsker dette.

    GENERALSPONSORER

    HOVEDSPONSORER

    SAMARBEIDSPARTNERE