ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.

English Pages

16.04.2021

Takk for støtten – vi sees til neste år!

Som arrangører så kjenner vi litt ekstra på det akkurat denne helga – med topp forhold og nydelig vær.
 

Når det er sagt, så kjenner vi også på stor takknemlighet for all den støtten vi har fått. Mailer og telefoner fra påmeldte deltakere som ber oss om å holde hodet oppe og stå på videre, og i tillegg har hele 50% valgt å overføre påmeldingen til Skarverennet 2022 – 23. april. Slik oppslutning og lojalitet varmer – tusen takk.
 
Vi retter også en stor takk til våre sponsorer og samarbeidspartnere, takk for at dere støtter opp om og hjelper oss gjennom denne utfordrende tiden.
 
Sist men ikke minst, en stor takk til frivillige, alle næringsdrivende og Hol kommune som er fleksible og stiller opp.
 
Som nevnt, lørdag 17. april skulle ha vært en festdag og en massemønstring av ekte skiglede i den flotte fjellheimen vår.
Nå får vi bare ønske hverandre lykke til, håpe på god effekt av vaksineringen og møtes igjen til det 49. Skarverennet neste år.
 
Vi gleder oss til 2022!

 

Påmeldingen åpner 11. oktober 2021

 
 

Skarverennet 2022 – Vi gleder oss! from Skarverennet on Vimeo.

NYHETER

30.03.2023

Nå er det vanlige folks skitur

Som skiløper er Sven Nordin som folk flest, han koser seg på tur en gang i blant uten å ofre skiteknikk en tanke. Å bevege seg litt mer energieffektivt – å...

Les mer

15.03.2023

Sven Nordins valg av stilart og ski til Skarverennet

Selv om mange velger skøyting, så har Sven Nordin landet på det tryggeste for en “folkelig skiløper” er å gå Skarverennet i klassisk stil. Neste punkt blir da...

Les mer

13.02.2023

Sven Nordin har fått på seg “utstyret” for Skarverennet...

Riktig utstyr og gode forberedelser gjør turen enda enklere. Bli med Sven å få tips og triks til å bli mest mulig rustet til vårens vakreste eventyr. Takk til Swix,...

Les mer

SKARVERENNET
”Vårens vakreste eventyr”

Vil du bli oppdatert jevnlig om nyheter og informasjon om Skarverennet? Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn under her, og vi vil dele vår informasjon med deg. Du kan når som helst avmelde deg om du ønsker dette.

    GENERALSPONSORER

    HOVEDSPONSORER

    SAMARBEIDSPARTNERE