ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.

English Pages

16.04.2021

Takk for støtten – vi sees til neste år!

Som arrangører så kjenner vi litt ekstra på det akkurat denne helga – med topp forhold og nydelig vær.
 

Når det er sagt, så kjenner vi også på stor takknemlighet for all den støtten vi har fått. Mailer og telefoner fra påmeldte deltakere som ber oss om å holde hodet oppe og stå på videre, og i tillegg har hele 50% valgt å overføre påmeldingen til Skarverennet 2022 – 23. april. Slik oppslutning og lojalitet varmer – tusen takk.
 
Vi retter også en stor takk til våre sponsorer og samarbeidspartnere, takk for at dere støtter opp om og hjelper oss gjennom denne utfordrende tiden.
 
Sist men ikke minst, en stor takk til frivillige, alle næringsdrivende og Hol kommune som er fleksible og stiller opp.
 
Som nevnt, lørdag 17. april skulle ha vært en festdag og en massemønstring av ekte skiglede i den flotte fjellheimen vår.
Nå får vi bare ønske hverandre lykke til, håpe på god effekt av vaksineringen og møtes igjen til det 49. Skarverennet neste år.
 
Vi gleder oss til 2022!

 

Påmeldingen åpner 11. oktober 2021

 
 

Skarverennet 2022 – Vi gleder oss! from Skarverennet on Vimeo.

NYHETER

03.05.2022

Kjære deltakere, samarbeidspartnere og funksjonærer.

Dette ble det Skarverennet som vi drømte om, supert vær, føre og stemning. Det ble rett og slett fantastisk og en skikkelig «start» etter de siste litt tyngre år....

Les mer
Vinnere kvinner Skarverennet 2022

23.04.2022

Vinnerne av årets Skarverenn er Therese Johaug og Simen Hegstad...

Et drømmeføre for Skarverennet 2022. Skarverennsdronningen Therese Johaug vant kvinneklassen suverent for ellevte gang mens Simen Hegstad Krüger...

Les mer

23.04.2022

Værmelding for Skarverennet 2022

Været blir lett bris i fra øst og stort sett sol, noen få minus om morgenen og stigende temperatur utover dagen. Det vil si super dag i Skarveheimen. Vi ønsker dere...

Les mer

SKARVERENNET
”Vårens vakreste eventyr”

Vil du bli oppdatert jevnlig om nyheter og informasjon om Skarverennet? Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn under her, og vi vil dele vår informasjon med deg. Du kan når som helst avmelde deg om du ønsker dette.

    GENERALSPONSORER

    HOVEDSPONSORER

    SAMARBEIDSPARTNERE