ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.

English Pages

16.04.2021

Takk for støtten – vi sees til neste år!

Som arrangører så kjenner vi litt ekstra på det akkurat denne helga – med topp forhold og nydelig vær.
 

Når det er sagt, så kjenner vi også på stor takknemlighet for all den støtten vi har fått. Mailer og telefoner fra påmeldte deltakere som ber oss om å holde hodet oppe og stå på videre, og i tillegg har hele 50% valgt å overføre påmeldingen til Skarverennet 2022 – 23. april. Slik oppslutning og lojalitet varmer – tusen takk.
 
Vi retter også en stor takk til våre sponsorer og samarbeidspartnere, takk for at dere støtter opp om og hjelper oss gjennom denne utfordrende tiden.
 
Sist men ikke minst, en stor takk til frivillige, alle næringsdrivende og Hol kommune som er fleksible og stiller opp.
 
Som nevnt, lørdag 17. april skulle ha vært en festdag og en massemønstring av ekte skiglede i den flotte fjellheimen vår.
Nå får vi bare ønske hverandre lykke til, håpe på god effekt av vaksineringen og møtes igjen til det 49. Skarverennet neste år.
 
Vi gleder oss til 2022!

 

Påmeldingen åpner 11. oktober 2021

 
 

Skarverennet 2022 – Vi gleder oss! from Skarverennet on Vimeo.

NYHETER

20.11.2022

Påmeldingen til konkurranseklassen åpner mandag 21.11 kl 10.00.

Vi kan garantere at du vil bli jublet frem av et tallrikt og entusiastisk publikum; det at konkurranseløpere og mosjonister deltar i samme løp er noe av det som gir...

Les mer

10.11.2022

Skarverennet som gave?

Farsdag, julegave, bursdagsgave eller bare en overraskelse, hvorfor ikke gi startnummer til Skarverennet som en gave! Meld på og last ned utskriftsvennlig gavekort fra...

Les mer

28.10.2022

Skarverennet har mange gode og viktige samarbeidspartnere.

Swix er en av disse. Nå er det signert en ny langsiktig avtale. Denne sikrer deltakerne perfekte ski og service, funksjonærer funksjonelle og rette klær for å gjøre...

Les mer

SKARVERENNET
”Vårens vakreste eventyr”

Vil du bli oppdatert jevnlig om nyheter og informasjon om Skarverennet? Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn under her, og vi vil dele vår informasjon med deg. Du kan når som helst avmelde deg om du ønsker dette.

    GENERALSPONSORER

    HOVEDSPONSORER

    SAMARBEIDSPARTNERE