ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.

English Pages

16.04.2021

Takk for støtten – vi sees til neste år!

Som arrangører så kjenner vi litt ekstra på det akkurat denne helga – med topp forhold og nydelig vær.
 

Når det er sagt, så kjenner vi også på stor takknemlighet for all den støtten vi har fått. Mailer og telefoner fra påmeldte deltakere som ber oss om å holde hodet oppe og stå på videre, og i tillegg har hele 50% valgt å overføre påmeldingen til Skarverennet 2022 – 23. april. Slik oppslutning og lojalitet varmer – tusen takk.
 
Vi retter også en stor takk til våre sponsorer og samarbeidspartnere, takk for at dere støtter opp om og hjelper oss gjennom denne utfordrende tiden.
 
Sist men ikke minst, en stor takk til frivillige, alle næringsdrivende og Hol kommune som er fleksible og stiller opp.
 
Som nevnt, lørdag 17. april skulle ha vært en festdag og en massemønstring av ekte skiglede i den flotte fjellheimen vår.
Nå får vi bare ønske hverandre lykke til, håpe på god effekt av vaksineringen og møtes igjen til det 49. Skarverennet neste år.
 
Vi gleder oss til 2022!

 

Påmeldingen åpner 11. oktober 2021

 
 

Skarverennet 2022 – Vi gleder oss! from Skarverennet on Vimeo.

NYHETER

02.12.2021

Geilo IL og Ustekveikja Energi fornyer hovedsamarbeidsavtalen

Geilo IL og Ustekveikja Energi har signert  en ny hovedsamarbeidsavtale. Partene har samarbeidet i 16 år og forlenger nå med ytterligere 3 år. «Geilo Idrettslag er...

Les mer

24.11.2021

Konkurransepåmeldingen åpent.

Mandag 22.11 åpnet påmeldingen for konkurranseklassene til Skarverenent 2022. Vi ønsker velkommen til sesongens siste sjanse til å ta ut potensialet ditt og sjekke...

Les mer

25.10.2021

Godt over 5000 påmeldte, 6 måneder før Skarverennet 2022!

Det har passert godt over 5000 påmeldte deltaker til Skarverennet 2022 og det tikker jevnt inn med nye påmeldinger hver dag. Det viser seg at mange vil sikre seg...

Les mer

SKARVERENNET
”Vårens vakreste eventyr”

Vil du bli oppdatert jevnlig om nyheter og informasjon om Skarverennet? Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn under her, og vi vil dele vår informasjon med deg. Du kan når som helst avmelde deg om du ønsker dette.

    GENERALSPONSORER

    HOVEDSPONSORER

    SAMARBEIDSPARTNERE