ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.

English Pages

04.12.2019

Vil du vinne 2 friplasser til Skarverennet med dobbeltrom på Vestlia resort, ski/sko i fra Madshus og skidress/staver i fra Swix?

Skarverennet sammen med sine samarbeidspartnere lodder ut denne flotte pakken til Jul. Trekkingen skjer på selveste julaften.

Skarverennet sammen med sine samarbeidspartnere lodder ut denne flotte pakken til Jul. Trekkingen skjer på selveste julaften.
Gå inn på Skarverennet sin Facebookside og skriv i komentarfeltet hvem du vil dele denne pakken med.
https://www.facebook.com/skarverennet.no/

NYHETER

20.11.2022

Påmeldingen til konkurranseklassen åpner mandag 21.11 kl 10.00.

Vi kan garantere at du vil bli jublet frem av et tallrikt og entusiastisk publikum; det at konkurranseløpere og mosjonister deltar i samme løp er noe av det som gir...

Les mer

10.11.2022

Skarverennet som gave?

Farsdag, julegave, bursdagsgave eller bare en overraskelse, hvorfor ikke gi startnummer til Skarverennet som en gave! Meld på og last ned utskriftsvennlig gavekort fra...

Les mer

28.10.2022

Skarverennet har mange gode og viktige samarbeidspartnere.

Swix er en av disse. Nå er det signert en ny langsiktig avtale. Denne sikrer deltakerne perfekte ski og service, funksjonærer funksjonelle og rette klær for å gjøre...

Les mer

SKARVERENNET
”Vårens vakreste eventyr”

Vil du bli oppdatert jevnlig om nyheter og informasjon om Skarverennet? Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn under her, og vi vil dele vår informasjon med deg. Du kan når som helst avmelde deg om du ønsker dette.

    GENERALSPONSORER

    HOVEDSPONSORER

    SAMARBEIDSPARTNERE