ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.

English Pages

23.04.2022

Vinnerne av årets Skarverenn er Therese Johaug og Simen Hegstad Krüger

Et drømmeføre for Skarverennet 2022.

Skarverennsdronningen Therese Johaug vant kvinneklassen suverent for ellevte gang mens Simen Hegstad Krüger førsteplass i herreklassen.

Øvrige pallplasseringer gikk til Ragnhild Haga på andreplass i kvinneklassen og Andreas Fjorden Ree på andreplass i herreklassen. Maren Wangensteen fikk årets tredjeplass i kvinneklassen og Andrew Musgrave fikk tredjeplass i herreklassen. 

Det 49. Skarverennet gikk av stabelen med knall sol og supert føre for de ca. 8000 deltakerne. Eliteklassen for kvinner startet kl. 12. Herrenes eliteklasse startet 15 minutter senere. På samme tid var det sprudlende sydenstemning i målområdet med fornøyde trimdeltakere som meldte om at Skarverennstraseen var som et dansegulv. Det var magisk i løypen og den beste turen vi har hatt! 

Skarverennsdronningen Therese Johaug vant kvinneklassen for ellevte gang, og hun hadde også i år ledelsen allerede fra start. Vi gratulerer henne med en fenomenal karriere og en flott avslutning her i dag på Norges største skirenn!

Skarverennet med sin 37 km lange løype går langs foten av Hallingskarvet fra Finse til Ustaoset og arrangeres av Geilo IL. Årets renn er det 49. i rekken. Rennet representerer hvert år et verdig punktum for skisesongen både for eliteløpere og trimløpere. Takket være våre 1100 frivillige gir det grunnlaget for en fantastisk totalopplevelse.

For fullstendig resultatliste og spurtprisvinnere;  

https://live.eqtiming.com/58012#result:215501-0-1163323-1-1-

For ytterligere kommentar;

Tine Skjoldmo, pressesjef Skarverennet Mob 97546875

Jarle Uthus, leder organisasjonskomiteen Mob. 95947626

Håvard Veslahaug, Skarverennskoordinator Geilo IL Mob. 92290394

NYHETER

03.05.2022

Kjære deltakere, samarbeidspartnere og funksjonærer.

Dette ble det Skarverennet som vi drømte om, supert vær, føre og stemning. Det ble rett og slett fantastisk og en skikkelig «start» etter de siste litt tyngre år....

Les mer
Vinnere kvinner Skarverennet 2022

23.04.2022

Vinnerne av årets Skarverenn er Therese Johaug og Simen Hegstad...

Et drømmeføre for Skarverennet 2022. Skarverennsdronningen Therese Johaug vant kvinneklassen suverent for ellevte gang mens Simen Hegstad Krüger...

Les mer

23.04.2022

Værmelding for Skarverennet 2022

Været blir lett bris i fra øst og stort sett sol, noen få minus om morgenen og stigende temperatur utover dagen. Det vil si super dag i Skarveheimen. Vi ønsker dere...

Les mer

SKARVERENNET
”Vårens vakreste eventyr”

Vil du bli oppdatert jevnlig om nyheter og informasjon om Skarverennet? Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn under her, og vi vil dele vår informasjon med deg. Du kan når som helst avmelde deg om du ønsker dette.

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    GENERALSPONSORER

    HOVEDSPONSORER

    SAMARBEIDSPARTNERE