ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.

English Pages

11.02.2022

Gledelig gjensyn på høyfjellet lørdag 23. april!

Gledelig gjensyn på høyfjellet

Det er åpnet opp, dagene blir lysere og vi gleder oss til å ønske alle velkommen til start og til Norges fineste skitur, den 49. utgaven av Skarverennet – fra Finse til Ustaoset! Vi merker at optimismen sprer seg blant turfolket, som endelig kan planlegge fine opplevelser sammen med gode venner igjen; billettsalget skjøt fart straks vi fikk de første koronalettelsene. Dette tegner til å bli et flott, godt besøkt comeback for det som er verdens tredje største skirenn.


Rikelig med snø i Skarverennstraséen 

For noen dager siden, før det siste snøfallet, snakket vi med rennleder Jan Henning Waldal som også tråkker spor i området ut fra Ustaoset. 
Det er flotte forhold og godt med snø allerede nå, og det vil komme mye mer før selve rennet. Noen passasjer har snødybde på et par meter, mens det er litt mindre i de mer vindutsatte områdene. Når vi vet at snøfall langt inn i april er mer regelen enn unntaket her oppe, så går det mot perfekte forhold til Skarverennet 23. april.
Apropos, på selveste renndagen satser vi på at vi også i år får oppleve gnistrende godt føre og den aller beste utsikten fra ei løype som bader i vårsol!

Har du venner som bør melde seg på? Selv om det begynner å fylles opp så er det fortsatt mulig å sikre seg startnummer i alle kategorier, til mosjonsklassene fra Finse eller Haugastøl og i konkurranseklassene. Det er også noen ledige plasser på dagsturene med tog fra Bergens- og Osloområdet, og – til og med – mulig å skaffe seg overnatting på Geilo og i området rundt for den som ønsker det (vær rask!).

NYHETER

03.05.2022

Kjære deltakere, samarbeidspartnere og funksjonærer.

Dette ble det Skarverennet som vi drømte om, supert vær, føre og stemning. Det ble rett og slett fantastisk og en skikkelig «start» etter de siste litt tyngre år....

Les mer
Vinnere kvinner Skarverennet 2022

23.04.2022

Vinnerne av årets Skarverenn er Therese Johaug og Simen Hegstad...

Et drømmeføre for Skarverennet 2022. Skarverennsdronningen Therese Johaug vant kvinneklassen suverent for ellevte gang mens Simen Hegstad Krüger...

Les mer

23.04.2022

Værmelding for Skarverennet 2022

Været blir lett bris i fra øst og stort sett sol, noen få minus om morgenen og stigende temperatur utover dagen. Det vil si super dag i Skarveheimen. Vi ønsker dere...

Les mer

SKARVERENNET
”Vårens vakreste eventyr”

Vil du bli oppdatert jevnlig om nyheter og informasjon om Skarverennet? Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn under her, og vi vil dele vår informasjon med deg. Du kan når som helst avmelde deg om du ønsker dette.

    GENERALSPONSORER

    HOVEDSPONSORER

    SAMARBEIDSPARTNERE