ikon-pil-bla Created with Sketch. flagg engelsk Created with Sketch. facebook-blue instagram-blue Group 10 Created with Sketch. logo Swix hvit Created with Sketch. ikon-vaer Created with Sketch.

English Pages

11.02.2022

Gledelig gjensyn på høyfjellet lørdag 23. april!

Gledelig gjensyn på høyfjellet

Det er åpnet opp, dagene blir lysere og vi gleder oss til å ønske alle velkommen til start og til Norges fineste skitur, den 49. utgaven av Skarverennet – fra Finse til Ustaoset! Vi merker at optimismen sprer seg blant turfolket, som endelig kan planlegge fine opplevelser sammen med gode venner igjen; billettsalget skjøt fart straks vi fikk de første koronalettelsene. Dette tegner til å bli et flott, godt besøkt comeback for det som er verdens tredje største skirenn.


Rikelig med snø i Skarverennstraséen 

For noen dager siden, før det siste snøfallet, snakket vi med rennleder Jan Henning Waldal som også tråkker spor i området ut fra Ustaoset. 
Det er flotte forhold og godt med snø allerede nå, og det vil komme mye mer før selve rennet. Noen passasjer har snødybde på et par meter, mens det er litt mindre i de mer vindutsatte områdene. Når vi vet at snøfall langt inn i april er mer regelen enn unntaket her oppe, så går det mot perfekte forhold til Skarverennet 23. april.
Apropos, på selveste renndagen satser vi på at vi også i år får oppleve gnistrende godt føre og den aller beste utsikten fra ei løype som bader i vårsol!

Har du venner som bør melde seg på? Selv om det begynner å fylles opp så er det fortsatt mulig å sikre seg startnummer i alle kategorier, til mosjonsklassene fra Finse eller Haugastøl og i konkurranseklassene. Det er også noen ledige plasser på dagsturene med tog fra Bergens- og Osloområdet, og – til og med – mulig å skaffe seg overnatting på Geilo og i området rundt for den som ønsker det (vær rask!).

NYHETER

08.12.2023

Kjærlighet ved første Skarverenn

Heldigvis feires både stort og smått – av ulike grunner og på forskjellig vis. 30-årsjubileum i skiløypa er imidlertid en mer sjelden variant. For bestevenninnene...

Les mer

30.11.2023

Første skarverenn med gjengen

Tekst: Kreator Foto: Anki Grøthe Til påmelding   Det er en første gang for alt. For gjengen på fem blir Skarverennet 2023 første møte med de hvite viddene fra...

Les mer

20.11.2023

Mandag 20 november kl 10.00 åpner påmeldingen for konkurranse...

Sesongavslutning langs majestetiske Hallingskarvet! Konkurrer mot verdenseliten fra Finse til Ustaoset. Bli utfordret av profilerte løpere fra ulike skigrener. Kjenn...

Les mer

SKARVERENNET
”Vårens vakreste eventyr”

Vil du bli oppdatert jevnlig om nyheter og informasjon om Skarverennet? Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn under her, og vi vil dele vår informasjon med deg. Du kan når som helst avmelde deg om du ønsker dette.

    GENERALSPONSORER

    HOVEDSPONSORER

    SAMARBEIDSPARTNERE